Menu

Vi tilbyder

Specialer

Vidste du, at Matthiesen – Dit Malerfirma ApS udfører en lang række specialopgaver?

Kontakt os i dag

Vores specialer:

BASWA akustiklofter

Et BASWA akustikloft er et schweizisk system, vi har opnået certifikat i at udføre. Det er et helt specielt loftsystem, der har en uovertruffen lyddæmpende effekt, som ikke overgås af noget andet produkt på det danske marked. Loftløsningen sikrer en fantastisk akustik, selv i meget specielle rum med hvælvede lofter og er samtidig en utrolig flot løsning, der minder om et flot pudset loft. Vi har opsat lofterne på b.la. Kolding Fjord Hotel, Tønder Gymnasiums auditorie, Skt. Michelas Kirke, men også på badeværelser og stuer i private hjem.

Det er en løsning der giver et smukt og æstetisk udtryk, samtidig med en uovertruffen lyddæmpende effekt.

Brandmaling

Vi har certifikat i udførslen af brandhæmmende malerbehandlinger på diverse konstruktioner. Brandmaling kræver et dybdegående kendskab til emnet, der skal behandles – samt den brandhæmmende virkning, som man ønsker at opnå. Fordi vi har opnået denne viden, kan vi estimere mængden af brandmaling og antallet af lag, der skal påføres for at sikre den brandhæmmende effekt.

Epoxybehandling

Garagegulve, industrigulve, badeværelser og kantinegulve er oplagte emner til en holdbar epoxybehandling. Et epoxybehandlet gulv kan holde til stor slitage ved kørsel med maskiner og hyppig vask. Epoxybehandlingen kan påføres direkte på betongulve eller gamle badeværelsesfliser – og med et snuptag har man opnået et helt nyt og holdbart udtryk.

Gulvafslibning og lakering

Gamle trægulve kan få nyt liv med en grundig omgang slibning og lakering. Efter slibningen kan man bruge en almindelig klar lak for at bevare det flotte lyse trælook, men man kan også lakere med en farvet lak og dermed få et helt nyt look til rummet. Det er smag og behag, men mulighederne er uendelige.

Vi sliber selv gulvene, enten med afhøvling i de svære tilfælde hvor vi skal dybere ned eller med letsliberen og slibepuder i varierende kornstørrelse, så dit gulv bliver glat, flot og ensartet.

Skimmelsanering

Indeklimaet er ofte problematisk grundet de tætte konstruktioner, kolde ydervægge og manglende effektiv udluftning. Skimmel ses ofte som en mørk begroning på vægge bag møbler, i hjørner, omkring vinduerne og på badeværelser. Det er vigtigt at man får behandlet områderne med skimmelsvamp, så væksten kan stoppes. Ved ubehandlet skimmelsvamp kan man opleve helbredsmæssige problemer som luftvejsforstyrrelser, hovedpine og generel utilpashed. Det er derfor vigtigt at tage fat i problemet, inden det giver helbredsmæssige udfordringer.

Vi besigtiger gerne dine problemområder og håndterer det på en professionel måde, så du kan komme problemerne til livs for relativt få midler.

Kontakt os for en nærmere samtale om dine behov for en specialløsning.

Ring på 73543543 eller [send en besked her fra kontaktformularen].