Menu

Vi tilbyder

Enterprise

Vi udfører alle former for malerarbejder. Spartling, tapetopsætning, maling af vægge lofter og træværk, samt slibning og lakering af trægulve.

Kontakt os i dag

Malerarbejder ved entrepriser og udbud

Hos Matthiesen – Dit Malerfirma ApS har vi været med på mange store projekter igennem tiderne – lige fra opførslen af Kolding Sygehus sengeafdeling samt nyopførsel af mange boligblokke i hele regionen til renovering af adskillige boligblokke, hoteller og virksomhedsdomiciler. Vores erfaring indenfor entrepriseområdet er derfor stor.

Vi deltager gerne i prækvalifikation på de større projekter med beliggenhed i Region Midtjylland og Syddanmark.

Fagentrepriser er vores speciale – og vi kvalitetssikrer vores arbejde digitalt, hvormed vi garanterer at bygherre får et veludført malerarbejde, som stemmer overens med de opstillede krav i udbudsmaterialet.

Vi er også gerne med, når der opstår situationer, som kræver pludselige ændringer. Her kan vi byde ind med praktiske løsninger, der er fornuftige i forhold til både tid og økonomi for bygherre.

Vores kvalitetssikring indebærer en besigtigelse af overflader inden malerarbejdet. På den måde er vi sikre på, at grundlaget for malerarbejdet er korrekt og i overensstemmelse med den beskrevne malerbehandling.

Under udførslen af malerarbejdet laver vi løbende proceskontrol af vores arbejde, og inden aflevering udfører vi en mestergennemgang, så vi er sikre på at få alle evt. skrammer og småfejl rettet.

Alt dokumenteres på stedet med billeder i vores kvalitetssikringssystem, som til slut afleveres til bygherre sammen med en udfyldt drifts- og vedligeholdelsesvejledning.

Det er yderst sjældent vi har reparationer efter vores malerarbejde ved en 1 års eller 5 års gennemgang.

Af referencer kan vi nævne arbejde i forbindelse med:

  • Opførslen af Kolding Sygehus sengeafdeling, Sundhedscenteret (Haderslev), Psykiatrisk Sygehus (Aabenraa).
  • Renovering af Høje Kolstrup’s boligblokke på Hørgården, Lergården og Damager (Aabenraa), Skovbærparken (Haderslev), Korskærparken (Fredericia).
  • Opførslen af ungdomsboliger på Stenfiskerkajen (Odense), Gimbelgrunden (Kolding).
  • Renovering af Jørgensens Hotel (Horsens), Haderslev Rådhus, Deutsche Nachschule (Tinglev).
  • Udvidelsen af Tønder Rådhus, Dalby Skole (Kolding).

Typehuse og parcelhuse

Vi udfører malerarbejde i mange forskellige nybyggede huse og har vores faste hold af malersvende til disse opgaver. I dialogen med kunden optimerer vi løsningerne, så vi får det rigtige resultat hver gang.

Det er noget helt specielt at bygge sit eget hus, og derfor skal malerarbejdet udføres med akkuratesse, så man kan nyde sine nye omgivelser i mange år. Holdbare og fornuftige malerløsninger er nøgleordene.

Kontakt os endelig for en nærmere snak om dit entrepriseprojekt eller nybyg.

Ring på 73543543 eller [send en besked her fra kontaktformularen].