Menu
Malerfirma i Vojens

Vi tilbyder

Maler i Horsens

Kontakt os i dag

Forskøn din bolig med et flot stykke malerhåndværk

Som professionel maler i Horsens møder vi ofte spørgsmålet ”er det noget, I kan lave for os?”, hvortil svaret er ja!

Som erfarent malerfirma siden 1973 har vi kompetencer til at udfører alle former for malerspecialarbejde – samt gulvbehandling, lægning af epoxygulve og opsætning af BASWA akustiklofter. Du møder derfor en maler, der tilbyder fremragende kvalitet tilpasset din personlige opgave.

Vi kan både male og forskønne din bolig udenpå, men klarer naturligvis også alt indendørs arbejde som maling af vægge, panelere, vinduer og loft samt arbejde med spartling, tapetsering etc.

Da vi går meget op i vores faglighed, afsluttes alle projekter naturligvis med en gennemgang af håndværket sammen med dig som kunde. Du ser det flotte resultat og dernæst giver vi hånd på et veludført stykke arbejde med flot finish.

Derfor kan du forvente kvalitet

Når du bestiller en service hos Matthiesen – Dit Malerfirma ApS, bliver du mødt af professionelle fagfolk. Vi bruger erfarne malere og dygtige malersvende, der løser deres opgaver med største grundighed og udelukkende med brug af kvalitetsprodukter.

Det giver ikke bare et flot resultat, men også en løsning, som er langtidsholdbar. Det betyder, at du får en stærk overflade, som du roligt kan tørre af med en våd klud, uden at du skal frygte for at malingen er væk -samt paneler, der godt kan tåle, at støvsugerhovedet støder på.

Bemærk desuden, at vores løfte om kvalitet går hånd i hånd med vores løfte om god service. Vi dyrker den gode dialog og sørger for professionel rådgivning igennem forløbet. Dertil er vi et firma, som går op i at holde vores aftaler og sørger for grundig oprydning, når vi har været på besøg.

 

Kontakt os og få et tilbud – det er helt uforpligtigende!

Søger du et prisoverslag på malerarbejde, gulvbehandling, akustikloft eller lignende – og kunne du tænke dig en snak med fagmanden samt et prisoverslag?

Så kontakt Matthiesen – Dit Malerfirma ApS! Vi er din lokale maler i Horsens, og vi giver gerne et bud på bedste opgaveløsning samt et helt uforpligtende tilbud.

Ring til os på 73543543 eller skriv til os på [email protected] og få et uforpligtende tilbud.