Menu

Profil

Om Matthiesen

Matthiesen - Dit malerfirma ApS er 2. generation i en stolt malerfamilie.

Kontakt os i dag

Firmaprofil

Matthiesen – Dit Malerfirma ApS har eksisteret siden 1973, hvor det blev grundlagt af Andrea og Erik Matthiesen. Siden er virksomheden overgået et generationsskifte og ejes i dag af Pernille Matthiesen, som sammen med Lars Matthiesen er firmaets daglige ledere.

Med næsten 50 års erfaring i branchen leverer vi topprofessionelt kvalitetsarbejde.

Matthiesen – Dit Malerfirma ApS består af

Pernille Matthiesen

Pernille sidder hovedsageligt på kontoret og varetager alt kontorarbejde, men også tilbudsgivning, hvor hun tager sig af beregningen af de større projekter. Pernille laver også en del kvalitetssikring, ligesom hun holder styr på udførslen af flyttelejligheder.

 

Lars Matthiesen

Lars tager sig af alt planlægning, mandskabs-, materiale- og pladsstyring. Han er også den, der tager ud og besigtiger en opgave, tager dialogen om den mest optimale løsning og laver aftalerne på stedet. Lars har været i firmaet siden 1996.

 

Malersvende

Matthiesen – Dit Malerfirma ApS er begunstiget med en fast skare af ekstremt dygtige malersvende, som går op i deres fag med stolthed. Vi er en blandet skare af danske, tyske og polske malersvende – og mange har været i firmaet i adskillige år. Fleksibiliteten i vores mandskab gør os til en værdifuld samarbejdspartner for vores faste kunder. Vi løser opgaverne til den aftalte tid og til den aftalte kvalitet – vores motto er: Når kvalitet og aftalt tid er mere end ord.

 

Vi tager gerne imod malerlærlinge, der viser gå-på-mod og forståelse for faget. Vi stiller krav til vores lærlinge, for vi har intet ønske om at uddanne et ungt menneske til arbejdsløshed. Derfor er det vigtigt, at man lærer at forstå sig på malerfaget, hvor kvaliteten ikke må mangle i udførslen. Man skal altid bestræbe sig på at udføre et korrekt stykke malerarbejde på kortest mulige tid og derigennem leve op til kundens tillid til os.

Vi har gennem tiderne uddannet mange malersvende og flere af dem har afsluttet deres skoleforløb med ros eller medalje.

Hør hvad vores glade kunder siger

Glade og tilfredse kunder er grundlaget for vores virksomhed og når vores kunder siger tak for et veludført arbejde, bliver vi stolte.

Lunderskov Nybyg

Igen en mangelfri aflevering til en yderst tilfreds bygherre. Jeres svende er bare dygtige.

Davidsen Tømmerhandel A/S

Kunden meddeler at bygherre er yderst tilfreds med udført malerarbejde.

Forretningsfører

I skal have ros for det malerarbejde, jeg har set i dag - flot arbejde !

Selvstændig

Der er virkelig flot arbejde !

Og Simmerstedvej er MEGET tilfreds med ekstraordinært godt arbejde med spartling og filtopsætning