Menu
Malerfirma i Vojens

Vi tilbyder

Maler i Aabenraa

Kontakt os i dag

Fokus på kvalitet!

Matthiesen – Dit Malerfirma ApS er din maler i Aabenraa, når projektet skal overdrages med veludført håndværk og til rette tid og budget.

Som lokalt malerfirma tilbyder vi udelukkende smukke resultater. Det gør vi blandt andet fordi, vi starter et projekt med at finde den bedste løsning til netop din opgave. Hernæst kvalitetssikrer vi løbende undervejs, imens vi udfører arbejdet med afsæt i vores 50 års erfaring!

Du er derfor garanteret høj kvalitet og flot finish, uanset om der er tale om at maling af vægge, spartleopgaver og tapetsering – eller opgaver som gulvslibning, gulvlakering eller opsætning af akustiklofter.

Kontakt din maler i Aabenraa her!

Maler i Vojens

Her får du hele pakken

Hvorfor ikke forlange både kvalitet, god dialog og overholdte aftaler? Hos Matthiesen – Dit Malerfirma ApS møder vi vores kunder i øjenhøjde og aftaler nøje, hvad projektet omfatter, hvad det skal koste og hvornår det skal stå færdigt.

For at kunne overholde disse løfter, anvender vi erfarne malere og dygtige svende, som alle opdrages ud fra værdier og viden om godt dansk håndværk – og vigtigheden i at repræsentere et lokalt familieforetagende, der har arbejdet som malere i Aabenraa siden 1973.

Dertil ved vi, at du som kunde sætter pris på ordentlig oprydning – så du ikke skal føle, du går omkring på en byggeplads. Vi arbejder med respekt for dit hjem, og vi ved, du forventer at alle aftaler overholdes.

 

Vi hjælper både private og erhverv – få et tilbud i dag

Henvender du dig som privat eller repræsenterer du en virksomhed? Bare rolig, du får samme gode service og rådgivning uanset hvad.

For at høre mere om dine muligheder og priser, bedes du kontakte os for en nærmere snak. Det er naturligvis ganske uforpligtende at få et tilbud.

Ring til os på 73543543 eller skriv til os på tilbud@vimaler.dk og få et uforpligtende tilbud.