Menu

Vi tilbyder

Maler i Haderslev

Kontakt os i dag

Din lokale maler i Haderslev

Som din lokale maler i Haderslev er Matthiesen – Dit Malerfirma ApS klar til at levere kvalitetshåndværk med flot finish og lang holdbarhed.

Alt arbejde leveres af faglærte malere og dygtige malersvende, der er opdraget med afsæt i stolte jyske håndværkstraditioner. Det betyder, at vi overdrager et veludført stykke håndværk – til den aftalte tid.

Vi hjælper både private og erhverv med opgaver som udendørs malerarbejde samt indendørs malerhåndværk som maling, tapetsering og spartling, ligesom vi også er leveringsdygtige i opsætning af akustiklofter og klarer både behandling af trægulve samt lægning af nye epoxygulve.

Hvad end du søger hjælp til privat arbejde, erhverv, institution, boligforening eller som entreprenør, står vi klar til at hjælpe med vores store erfaring, der er opbygget over næsten 50 år.

Kontakt din lokale maler i Haderslev her!

Vælg en professionel maler til opgaven

Som professionelt malerfirma i Haderslev hjælper vi dig ikke bare med malerarbejde og resultater i høj kvalitet, men er med dig helt fra starten.

Uanset hvilken type opgave, du står overfor, hjælper vi med kompetent rådgivning og kan bidrage med gode idéer til inspiration og materialevalg. Vi har nemlig ikke bare styr på det gode håndværk, men holder os ligeledes opdateret om de seneste tendenser og muligheder med moderne materialer.

Er du allerede så langt i processen, at du blot mangler fagmanden til at udføre opgaven, står vi klar til at give et godt og ganske uforpligtende tilbud.

Alle tilbud gives naturligvis sammen med et tidsestimat, så du har kendskab til både pris og forventet overlevering af slutproduktet.

 

Få et godt tilbud på din opgave

Når du vælger Matthiesen – Dit Malerfirma ApS som din maler, kan du altid regne med værdifuld rådgivning og realistiske prisoverslag.

Vi gør en stor dyd ud af at overholde vores aftaler og levere et topprofessionelt stykke håndværk.

Kontakt os hvis du søger en maler i Haderslev eller omkringliggende byer.

Ring til os på 73543543 eller skriv til os på [email protected] og få et uforpligtende tilbud.