Menu
Malerfirma i Vojens

Vi tilbyder

Maler i Kolding

Kontakt os i dag

Søger du en professionel og pålidelig maler i Kolding, der udfører kvalitetshåndværk og holder sine aftaler?

Hos Matthiesen – Dit Malerfirma ApS hjælper vi både private, erhverv, institutioner etc. med at få styr på vægge, gulve og lofter!

Vi har eksisteret siden 1973 og er et familieforetagende, som går op i solidt håndværk og respekt for aftaler. Vi klarer både udendørs opgaver omkring facade og maling af bygninger, ligesom vi naturligvis også udfører klassiske maleropgaver indendørs, hvor tapetsering, spartling, maling af vægge, paneler m.m. klares til din store tilfredshed.

Kontakt din lokale maler i Kolding her!

Kvalitet i alle penselstrøg

Hvordan sikrer man den bedste totaloplevelse for sine kunder? Vi mener, at både håndværk, kommunikation og service skal være i top for et professionelt forløb.

Derfor bruger vi erfarne malere og dygtige malersvende, overholder aftaler, husker oprydningen og bruger udelukkende kvalitetsprodukter. Sidstnævnte er din garanti for et langtidsholdbart resultat, hvor finish er i top. Alt arbejde bliver naturligvis gennemgået med dig, så du kan godkende og give hånd på et veludført projekt.

Bemærk desuden, at vi naturligvis sikrer kompetent vejledning og rådgivning, så du får den bedste løsning til dit hjem eller din virksomhed. Det er vigtigt med tryghed og en god mavefornemmelse, når man vælger sin håndværker – derfor tager vi din henvendelse seriøst og giver gerne et prisoverslag samt forventet startdato for opgaven.

Sammen indgår vi en aftale, som er konkret, så du ikke får ubehagelige ”overraskelser” efter malerarbejdet er afsluttet. Vi går op i at holde de ting, vi lover, og leve op til både vores løfter om deadline samt aftalte priser.

 

Få et uforpligtende tilbud

Har du en opgave, der kræver en professionel maler i Kolding? Så kontakt os endelig! Det er gratis og helt uforpligtigende at indhente et tilbud på din opgave. Derfor er du velkommen til at få et skarpt prisoverslag på dit projekt.

Kontakt os hvis du søger en maler i Kolding eller omkringliggende byer. Vi kører i hele region Syddanmark og Midtjylland.

Ring til os på 73543543 eller skriv til os på [email protected] og få et uforpligtende tilbud.